0
Ваше місто:
Примірочна
0
Ваша примірочна
Мова сайту:

Жіночі літні капрі.

10.08.2013

З настанням літа жіночі брюки «коротшають», і на зміну довгим моделям приходять шорти і капрі. Якщо шорти дозволити собі носити можуть далеко не всі жінки в силу віку або комплекції, то капрі - це літній варіант брюк, що не знає ніяких обмежень. Капрі дуже часто зустрічаються в показах відомих світових брендів, що цілком зрозуміло. Ця модель брюк дозволяє продемонструвати вузькі щиколотки і приховати деякі недоліки фігури.

Сьогодні від класичної форми капрі збереглася тільки характерна довжина, в іншому вони настільки різноманітні, що можна сміливо підібрати моделі як для роботи, так і для відпочинку на морському курорті.

Жіночі літні капрі для ділових ансамблів

Всупереч стереотипам, капрі цілком можуть скласти дует з річним діловим жакетом. Цього року дизайнери пропонують капрі прямого силуету, що мають внизу невеликі одвороти. Така модель капрі дуже нагадує класичні костюмні брюки зі стрілками, тільки в зменшеному варіанті. Обов'язковою умовою використання капрі в ділових ансамблях є стримана кольорова палітра. Капрі підбираються або в тон жакету, або нейтрального кольору, наприклад, бежевого або сірого. Крім того, літні капрі для офісу можуть мати принт у вигляді смужки, яка практично не помітна на загальному тлі.

Об'ємні літні капрі

Цього літа будуть особливо актуальні літні капрі об'ємної форми, що нагадують, швидше, шаровари. Капрі таких моделей, як правило, мають кокетку на талії і манжети внизу. Примітно, що актуальні літні капрі можуть представляти моделі, де змішані два абсолютно різних стилі. Наприклад, дизайнери пропонують об'ємні капрі в східному стилі, які мають обробку і колірну палітру морського тематики. Такий калейдоскоп виглядає хоч і незвично, але дуже оригінально і стильно.

Блискучі літні капрі

Безсумнівний тренд цього сезону - капрі, виконані з матеріалу з металевим блиском. Така фактура дуже актуальна в цьому році і використовується не тільки для брюк капрі. Літні моделі капрі з такою поверхнею мають досить яскравий і соковитий колір, що надає їм схожість з брюками східного стилю. Яскраво-бірюзові, смарагдові і золоті відтінки будуть найактуальнішими для літніх капрі.

Літня веселка квітів

Буяння фарб, яке характерно для цього модного сезону, знайде своє відображення і в моделях літніх капрі. Для жіночих капрі будуть характерні всі кольори «льодяникової» палітри. Яскраво-жовтий, блакитний, помаранчевий, рожевий, малиновий і фіолетовий - це саме ті кольори, які пропонують дизайнери використовувати для літніх моделей капрі.

Царство флори для літніх капрі

Барвистий квітковий принт дуже часто використовується для модних брюк капрі, що зовсім не дивно! Тільки влітку можна носити одяг з незвичайним і фантазійним принтом. Літні капрі з такою забарвленням мають, як правило, прилеглий силует і мінімум декоративних деталей.

Літні капрі з деніму

Жодне літо не обходиться без джинсових капрі. Цього року будуть дуже актуальні джинсові капрі блакитного і темно-синього кольорів. Декор джинсових капрі буде являти собою розсип блискучих страз, велика кількість металевих клепок, шипів і ланцюжків. Крім того, капрі будуть мати численні розрізи, аплікації та декоративні вставки, приміром, з кружева.Актуальние цього року літні капрі вражають своїм декором, фактурою і колірною палітрою. Такі моделі літніх штанів не тільки зручні, але і являють собою оригінальний елемент для складання стильного ансамблю будь-якого призначення, будь то діловий образ або наряд для вечірки.