0
Ваше місто:
Примірочна
0
Ваша примірочна
Мова сайту:

Одяг для вагітних. Осінь.

01.08.2013

Вересень. Якщо пощастить з погодою і цей місяць буде теплим і не дощовим, то багато нових речей тобі навряд чи знадобиться. До сукні або сарафана для вагітних можна додати стильну в'язану кофту або легкий піджак. Для більш прохолодної погоди добре б купити реглан або туніку для вагітних, зручні джинси або штани для вагітних. І доглянути яскраву вітровку або модну куртку, що враховує у своєму крої постійні зміни у своїй фігурі. Не забувай про аксесуари (окулярах від сонця, прикрасах, сумці) і зручного взуття - вони зроблять твій образ актуальним і гармонійним. Міняючи їх, ти кожен день будеш виглядати цікаво і по-новому.
Жовтень. Золота середина осені може бути різною - сонячної і теплої, або сирої і дощовою. Потрібно бути готовою до всього. Теплий светр з практичними джинсами для вагітних, зручне плаття, м'яко облягає фігуру, стильна верхній одяг (пальто або куртка для вагітних) і комфортна деми взуття - так може виглядати твій гардероб в цей місяць. Не забудь про модний доповненні - шарфі, який крім доповнення твого образу стильної майбутньої мами в потрібний момент зможе стати практичним головним убором.
Листопад. Коли зимові холоди вже не за горами, здається, зараз зовсім не час для того, щоб моднічать. Однак, «утеплятися» теж можна по-різному. І якщо, чекаючи малюка, ти все одно хочеш залишатися в тренді, то і купівлю обновок слід продумати. Можна придбати теплий светр з високим коміром, але з цікавим малюнком і незвичайним плетінням. Купити тепле плаття для вагітних, яке стане в нагоді також і взимку, можна з декором. Навіть якщо штани або джинси для вагітних будуть утепленими, все одно можна зупинити свій вибір на останніх моделях.
Вибираючи верхній одяг на цю пору (утеплене пальто спеціального крою, тепла подовжена куртка, еластична в області животика), не забудь про модну шапці, шарфику і рукавичках. Доповни свій образ зручною теплим взуттям з не ковзної підошвою. І готуйся зустрічати зиму!
Приємних тобі покупок!