0
Ваше місто:
Примірочна
0
Ваша примірочна
Мова сайту:

Модні жіночі брюки спокусливих силуетів.

03.08.2013

модні жіночі штани

Багато жінок вважають за краще носити класичні брюки. Вони елегантно виглядають і щільно облягають фігуру. Особливо ефектно виглядають жіночі брюки як чорного, так і сірого кольору. З ними можна складати різноманітні ансамблі на будь-який випадок життя. Так, наприклад: строгий жакет з блузкою складе відмінний діловий костюм, а ошатний топ і витончені туфельки на високому каблучку утворюють чарівний комплект. Таке вбрання відмінно підійде для вечора. Класичні брюки хороші тим, що їх можна надіти на ділову зустріч, вечірку або прогулянку з друзями.

Жіночі брюки

Крім того, модниці настільки полюбили бриджі, що вони ніколи не вийдуть з моди. Бриджі - це укорочені (трохи нижче коліна) жіночі спортивні штани. Вони дають можливість оригінально урізноманітнити гардероб кольоровими гетрами, гольфами і спеціальними шкарпетками. Особливо люблять бриджі ті, хто займається фітнесом, адже на відміну від довгих брюк, вони не ускладнюють махових рухів. Також бриджі зручні і при заняттях на тренажерах. Вони допомагають регулювати теплообмін тіла і дарують відчуття комфорту.
Все також залишаються популярними вузькі брюки, а також капрі з вилогами. Як доповнення дизайнери пропонують до них підбирати блузи з мереживом, пишними рюшами. До такого комплекту відмінно підійдуть стильні високі чоботи. До речі, до вузьких штанів відмінно підійде ефектний аксесуар - східний пояс, також непогано буде виглядати шкіряний широкий ремінь. Саме він сконцентрує увагу на лінії талії, а накладні кишені - це додатковий плюс.
Що стосується розкльошують моделей брюк, то модельєри радять про них забути, інакше жіночий образ буде виглядати дещо старомодним. Якщо ви є щасливою володаркою струнких ніжок, то вам необхідно придбати модні шортики. Тут головне не перестаратися з довжиною. До речі, надто короткі моделі не варто купувати, адже вони можуть зіпсувати образ.
Відносно недавно увійшли в сучасну моду широкі жіночі брюки і це не випадково, адже вони століттями були присутні в одязі слов'янських народів. Такі брюки, завдяки кольоровій гамі, відмінно поєднуються з туніками, блузками і всілякими топами. Варто відзначити, що подібний одяг здатна приховати недоліки і вигідно підкреслити жіночність.
Для холодної пори модельєрами створені зручні спортивні жіночі брюки, зшиті з плащової тканини. Пояс таких брюк, як правило, застібається на гудзик, а вшита блискавка допомагає щільній посадці вироби. Модна висока талія захищає від вітру і холоду. Штани оснащені застібаються прорізними кишенями - саме це під час інтенсивних тренувань виключає можливість втрати ключів, грошей і т.п. Вільні шлевки настільки надійно утримують пояс, що не виникає ніякої деформації тканини.